Services

Welke van onze mogelijkheden je ook kiest:
het eindresultaat is jouw eigen unieke camper.

Camper op basis van jouw eigen ontwerp

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk campers. Jouw wensen en ideeën zijn het uitgangspunt. We denken met je mee en stemmen de mogelijkheden met je af. Zo maken we jouw camper volledig op maat.

Onze werkwijze

01.

Overleg

Om te beginnen bespreken we al jouw wensen en ideeën. Natuurlijk helpen we je op weg met de dingen die je nog niet bedacht had.

02.

Offerte

We maken een gedetailleerde offerte. Daarin staat wat je van ons kunt verwachten en welk prijskaartje daaraan hangt.

03.

3D tekening

Na akkoord maken we een 3D tekening van jouw ontwerp. Zo zie je jouw camper voor het eerst voor je.

04.

Bouw

Tijd voor ons om de handen uit de mouwen te steken. Afhankelijk van het project duurt dit meestal ongeveer 8 tot 10 weken. Tussentijds hebben we contact om af te stemmen.

05.

Oplevering

Dan komt het belangrijkste moment: je neemt de sleutel in ontvangst! Je bent klaar om in jouw maatwerk camper de wijde wereld in te trekken. Als het nodig is, kun je natuurlijk altijd weer bij ons terecht.

Buscampers op basis van een Tasmanmodel

Kies je voor een buscamper op basis van één van onze Tasmanmodellen? Dan gaan we uit van een bestaand model, dat we naar jouw wensen aanpassen. De ontwerpen liggen als het ware klaar om in jouw kleuren gefabriceerd en ingebouwd te worden. Natuurlijk is er ruimte voor creativiteit en aanpassingen.

Voor de Volkswagen Transporter hebben we bijvoorbeeld de Tasman Adventure Side en Split ontwikkeld. Voor de Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper hebben we de Tasman Expedition in verschillende lengtematen.

Ook andere bestelwagens kunnen de basis zijn voor een inbouw buscamper. Met de nodige aanpassingen maken we de gewenste indeling.

Professioneel materiaal om zelf jouw eigen camper te bouwen

Wil je je eigen camper bouwen? Met onze zelfbouw camperinrichtingen geven we je een zetje in de goede richting. Natuurlijk kun je steunen op onze kennis en ervaring, terwijl je zelf aan de slag gaat met ons bouwpakket met CNC-gefreesde delen. We leveren onder andere:

Samenwerking met gerenommeerde merken

Alle materialen die we gebruiken komen van gerenommeerde merken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Design en development door InSymbol Design ©2023

Scroll naar boven