Over ons

Wie we zijn en waar we voor staan.

Medewerkers

JWG Campers is een kleine organisatie. Je weet met wie je te maken hebt.

Jeroen Scheffer

“Wat de mensen zelf bedacht hebben breng ik voor ze tot leven.”

25 Jaar geleden ben ik bij JWG Camperbouw begonnen. Eerst als hobby: elke vrijdag en zaterdag hielp ik met het inbouwen van meubels in campers. Rond 2008 werd ik mede-eigenaar van JWG Campers en sinds 2018 ben ik eigenaar. Ik houd ervan om dingen te ontwerpen en te maken.

Het is mooi om het 2D ontwerp van de klant om te zetten in een 3D ontwerp van de camper. Wat de mensen zelf hebben bedacht breng ik voor ze tot leven. Ik vind het leuk om steeds naar creatieve oplossingen te zoeken. Een hefbed, klapbed of verschuifbaar toilet vraagt bijvoorbeeld altijd maatwerk.

De ontwikkelingen in de wereld van campers, camperbouw en camperinbouw houden mij scherp. Op dit moment is bijvoorbeeld het koken op inductie erg in trek. Om dit via huishoud-accu’s te laten werken is vrij nieuw voor mij en een echte uitdaging.

In de werkplaats voel ik me thuis. Alles wat met de bouw van buscampers te maken heeft vind ik heerlijk om te doen: van meubels maken en elektriciteit aansluiten tot het plaatsen van ramen. Bij elk stapje zie je weer iets gebeuren. Het is een geweldig moment als de klant, vaak vol met mooie plannen, uiteindelijk het terrein verlaat in zijn of haar eigen unieke camper.

Wiebe Horenga

“Het is een mooie uitdaging om voor elke vraag een oplossing te vinden.”

Ik ben al 8 jaar actief in de meubel/maatbouw industrie. Na mij opleiding tot meubelmaker ben ik bij dit mooie camperbouw bedrijf terecht gekomen. Elke camper is maatwerk. De uitdaging van telkens unieke projecten bevalt mij goed. Elk project maakt een hele ontwikkeling door, ik vind het leuk daar van het begin tot het eind bij betrokken te zijn.

Verder houd ik van de flexibiliteit die je nodig hebt bij dit bedrijf. Je moet kennis hebben op allerlei verschillende gebieden en steeds weer nieuwe dingen uitzoeken en leren. Ook vind ik het persoonlijke contact met de klant erg prettig. Zo heb je alle wensen uit de eerste hand. Bij elk project streef ik weer naar een perfect eindresultaat.

Het geeft me veel voldoening als de klant tevreden op pad gaat met de perfecte maatwerk camper.

Bus ombouwen tot camper

Abel Tasman - een korte geschiedenisles

Abel Janszoon Tasman is één van de bekendste zeevaarders uit de Nederlandse geschiedenis. Hij werd in 1603 geboren in Lutjegast – een paar kilometer hier vandaan!

De ontdekkingsreiziger maakte een aantal grote reizen, onder andere naar Japan en het huidige Taiwan. In dienst van de VOC leidde Tasman meerdere grote expedities, waarbij hij Nieuw-Zeeland, Tasmanië en Tonga ontdekte.

Het reizen met een buscamper is natuurlijk beduidend minder heldhaftig dan de expedities van Tasman. De overeenkomst is het avontuur; de reis naar een voor jou nog onbekende omgeving.

Wij gaven de naam Tasman aan een lijn van bestaande modellen op basis waarvan onze buscampers gebouwd kunnen worden. We passen één van deze bestaande modellen aan, zodat deze aan jouw wensen voldoet.

 

Onze kernwaarden

Hier staan we voor.

Maatwerk

De beperkte ruimte van jouw camper gebruiken we zo efficiënt mogelijk. Daarbij zijn jouw wensen leidend. ‘Kan niet’ bestaat niet: we zoeken graag naar creatieve oplossingen.

Persoonlijk

We vinden het belangrijk dat jouw camper echt jouw camper wordt. Daarom hebben we nauw contact en schakelen we snel.

Kwaliteit

We leveren goed werk af. We nemen ons werk serieus en zijn pas tevreden als het resultaat goed is. We werken met de beste materialen van gerenommeerde leveranciers.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Design en development door InSymbol Design ©2023

Scroll naar boven